TEHNOLOGIE
STIINTA CARE VA FACE MAI USOARA VIATA DE ZI CU ZI
Luptand mereu spre excelenta, Laurastar inoveaza constant pentru a depasi limitele perfectiunii si a dezvolta noi tehnologii exclusive. De aceea, Laurastar va permite sa obtineti cu usurinta rezultate unice care va schimba viata de zi cu zi.
SECRETUL NOSTRU MINUNAT
ABUR MICROFIN USCAT
Laurastar DMS va garanteaza un rezultat perfect in jumatate de timp, tratand tesaturile cu blandete printr-o aplicare delicata si oferind un efect igienic ce ucide 99,9% din bacterii si virusi si 100% din acarienii de praf* prin simpla actiune calcare. Performanta, ingrijire si igiena datorita aburului care nu va lasa hainele umede si functioneaza de 15 ori mai repede decat aburul de la generatoarele de abur standard.

* teste efectuate de 3 laboratoare independente certificate ISO 17025

UN NOU VAPOR DE AER PROASPAT PENTRU ELEGANTA TA
MASA DE CALCAT ACTIVA
Dispunand de un sistem de aspirare si ventilator, masa de calcat activa Laurastar protejeaza la maxim tesaturile, impregnand in acelasi timp o noua viata imbracamintei. Sistemul de ventilatie tine automat in pozitie tesatura pe masa de calcat si creeaza o perna de aer pentru a preveni formarea cutelor. Aspiratorul mentine imbracamintea intinsa pe tabla, facilitand calcarea cutelor.
ASPECTATUL TAU PREDA O NOUA DIMENSIUNE
TALPA ACTIVA 3D
Pentru a va mentine hainele frumoase, Laurastar a creat talpa activa 3D. Calcare de neegalat intr-o singura miscare datorita caracteristicii exclusive cu dubla actiune: suprafata talpii tine tesatura in loc, in timp ce aburul este distribuit pe intreaga sa suprafata pentru a elimina fara efort cutele. Fibrele sunt bine reimprospatate.
NIMIC NU ESTE MAI FRUMOS DECAT SIMPLICITATEA
SENSTEAM
Tehnologia Sensteam simte miscarile pe care le faceti cu fierul de calcat si activeaza aburul automat. Nu mai este nevoie sa apasati niciun buton. Incepeti sa va miscati si aburul va fi eliberat. Nu a fost niciodata atat de usor sa obtii rezultate atat de frumoase.
ATINGEREA FINALA A FRUMUSETII DUMNEAVOASTRA
ABUR PULSAT
Laurastar nu se multumeste sa se odihneasca pe lauri. Desi este recunoscut in intreaga lume ca fiind specialistul elvetian in aburul ultra-fin puternic, Laurastar nu inceteaza sa inoveze. Cele mai recente modele de ultima generatie ale Laurastar sunt echipate cu abur pulsat, ultimul aspect final pentru a avea grija de imbracaminte. Difuzat printr-o serie de explozii, aburul pulsat asigura o cantitate optima de abur pentru rezultate perfecte, indiferent de culoarea sau tesatura hainelor.
NOUL ANTRENOR PERSONAL
CONECTIVITATE
Cu tehnologia Bluetooth, sistemul dvs. de calcat se conecteaza la aplicatia mobila si va instruieste cum sa va infrumusetati hainele. Trei tipuri de tutoriale video va vor oferi asistenta: va ajuta la instalare si la tehnicile de calcat de baza si va ofera sfaturi de specialitate pentru calcat matase, bumbac sau lana.
INTOTDEAUNA PREGATIT SA VA AJUTE SA ARATATI CEL MAI BINE
TEMPERATURA UNICA
Dupa ce am efectuat studii in laboratoarele noastre, am stabilit temperatura ideala pentru calcare. Gata cu ajustarile! Dispozitivul dvs. Laurastar Smart sau Lift Xtra va atinge automat temperatura ideala pentru toate tesaturile dvs.