UN LUCRU CARE
TINE DE RESPECT
La Laurastar, credem ca lupta impotriva risipei planificate este o chestiune de respect. Atat pentru mediu, cat si pentru clientii nostri. Deseurile sunt o problema majora in societatea moderna actuala si cu totii avem un rol important de jucat. Produsele noastre sunt concepute pentru a rezista. Sunt robuste, de inalta calitate, care pot fi reparate si va vor ramane alaturi intregii generatii. Pentru noi, aceasta nu este doar o intentie, este o realitate. Iata actiunile specifice pe care le intreprindem pentru a preveni obsolenta planificata.
PROIECTAT SA DUREZE
Inca de la prima etapa de proiectare, echipele noastre de cercetare si dezvoltare contureaza specificatii stricte atat in ceea ce priveste functionalitatile si calitatea componentelor, cat si selectia furnizorilor. Rezistenta si capacitatile tehnice ale materialelor sunt testate. Aparatele noastre sunt formate din piese detasabile care pot fi demontate cu usurinta si reparate cat mai mult timp. Odata ce au fost asamblate, acestea sunt supuse unor teste intensive efectuate de echipa noastra de cercetare si dezvoltare la sediul nostru international din Chatel-St-Denis. Sistemele de testare avansate ne permit sa simulam 8 pana la 10 ani - sau 600 pana la 800 de ore - de utilizare intr-o perioada foarte scurta de timp, pentru a asigura robustetea produselor noastre de-a lungul anilor.

Unul cate unul, dispozitivele noastre sunt testate cu atentie si la sfarsitul liniilor noastre de productie, ca o garantie a calitatii acestora pentru utilizatorii nostri. Odata lansate pe piata, efectuam teste suplimentare ca parte a procesului nostru de imbunatatire continua.
De asemenea, ne pasa de durabilitatea emotionala si tehnologica a produselor noastre: datorita unei game reduse si de lunga durata, elementelor complementare din punct de vedere al utilizarii si dependentei zero de orice tehnologie care le-ar putea depasi.

REPARATI
NU ARUNCATI
Odata ce produsul este achizitionat de clientii nostri, acestia vor beneficia de o garantie de doi ani in Europa pentru toate piesele si forta de munca, precum si un serviciu de reparatii de 10 ani. Trebuie doar sa contacteze Laurastar sau distribuitorul autorizat relevant de pe piata. Apreciem capacitatea de reparare a echipamentelor noastre atat pentru clientii nostri, cat si pentru reteaua noastra de dealeri, care sunt bine informati si instruiti in acest domeniu. Acest lucru implica in mod natural disponibilitatea pieselor de schimb, precum si un serviciu de reparatii rapid si eficient.
AVEM GRIJA DE
APARATE SI PLANETA
Produsele Laurastar vin cu instructiuni de utilizare, care includ sfaturi despre cum sa isi extinda durata de viata. Apoi, depinde de clientii nostri sa se asigure ca isi folosesc aparatul conform intentiei si ca este intretinut corect. Gama noastra SMART este insotita de o aplicatie mobila cu sfaturi practice atat pentru utilizare, cat si pentru intretinere. De asemenea, oferim o serie de tutoriale ca supliment care sa permita primirea informatiilor cat mai eficient posibil.
Si, in cele din urma, alegerea unui brand precum Laurastar este, de asemenea, o modalitate de a actiona impotriva perimarii planificate, pe baza preocuparii sale pentru problemele de mediu si a angajamentului sau personal. Va multumim ca ati avut incredere in noi!