HYGIENIC DMS STEAM: OMOARA VIRUSII SI BACTERIILE DIN PRIMA
ABURI MOCROFINI USCATI
LAURASTAR DMS OMOARA COVID-19
Laurastar a efectuat teste specializate cu un laborator independent. Rezultatele confirma faptul ca aburul nostru exclusiv, Dry Microfine Steam DMS, omoara Covid-19 cu o eficienta de 99,9% . Nu este necesar niciun contact cu talpa fierului pentru ca acest lucru sa se intample. Prin urmare, devine un atu major pentru utilizarea individuala si profesionala in vederea dezinfectarii naturale a materialelor si suprafetelor, fara a fi nevoie sa utilizati nicio singura substanta chimica.
SPALAREA LA TEMPARATURI MICI NU OMOARA GERMENII
LAURASTAR DMS STEAM DA
Germenii sunt distrusi prin expunere prelungita la temperaturi peste 60 ° C. Prin urmare, spalarea la temperaturi scazute nu este suficienta pentru a scapa de ele. Spalarea la 30 ° C ucide doar 10% din germeni, care apoi raman vectori de boala chiar si dupa spalare.
Aburul microfin uscat Laurastar (DMS) depaseste 100 ° C. Elimina 99,9% din virusi, bacterii si acarieni in doar cateva secunde si va purifica durabil hainele, asa cum arata studiile stiintifice efectuate de laboratoare independente in perioada 2017-2020.
PALTOANELE SUNT RAR SPALATE
INSA SUNT SURSA DE CONTAMINARE
Dupa cum ne aminteste OMS, diferiti virusi si bacterii sunt transmise prin textile. Igienizarea lor cu aburul Laurastar este un act de decontaminare dupa contactul extern, precum si de prevenire, mai ales dupa o zi petrecuta la scoala sau in transportul public.
IMBRACAMINTEA DVS. FACILITEAZA TRANSMITEREA BOLILOR
CU EXCEPTIA CAZULUI IN CARE LE IGIENIZATI
Hainele pentru bebelusi, hainele pentru copii, prosoapele si lenjeria de pat sunt magneti pentru germeni. Spalarea lor la temperaturi scazute faciliteaza transmiterea bacteriilor dintr-o parte in alta. Prin urmare, nu este o idee buna sa va amestecati hainele cu cele ale copiilor, cuverturile sau prosoapele pentru vase! De fapt, un studiu a aratat ca bacteria, Escherichia coli, care este cauza gastroenteritei, a fost gasita pe 25% din prosoapele de bucatarie ale gospodariilor model. Igienizarea rufelor dvs. cu abur DMS este o solutie naturala, care nu contine produse chimice, potrivita perfect pentru textilele in contact direct cu pielea, precum si pentru ursii de plus si cuverturile.
O PROBLEMA MAJORA O REPREZINTA SI
ALERGIILE RESPIRATORII
Prevalenta alergiilor respiratorii a crescut considerabil in ultimele decenii. Toate studiile epidemiologice efectuate atat in Elvetia (Sapaldia, Scarpol), cat si in Europa (ECRHS) sau la nivel international (ISAAC), au demonstrat ca prevalenta bolilor alergice (rinoconjunctivita, astm, eczeme) s-a triplat aproape in ultimii 30 de ani.
Aburul Laurastar DMS elimina 100% acarienii de praf, responsabili de alergii.
ABUR SI TEHNOLOGIE UNICA
Produsele Laurastar fac tehnologia profesionala accesibila persoanelor fizice.

ABURUL NOSTRU ESTE IGIENIC
EFICACITATE DOVEDITA STIINTIFIC
Testele care dovedesc eficienta antimicrobiana a IGGI au fost efectuate de 3 laboratoare stiintifice independente, in conformitate cu standardul ISO 17025.
Protocoalele au fost definite de laboratoare si de un consultant in microbiologie pentru a recrea conditiile de utilizare efectiva a aparatelor.
Fiecare test se repeta de 3 ori pentru a se asigura ca rezultatele sunt consistente.

* teste efectuate de 3 laboratoare independente certificate ISO 17025

DE CE GERMENII NU POT REZISTA
TEMPERATURII ABURULUI LAURASTAR?
Microorganismele sau germenii (bacterii, virusi, acarieni, ciuperci) sunt alcatuite din proteine care indeplinesc multe functii in cadrul acestor organisme. Caldura aburului Laurastar DMS determina deformarea (denaturarea) acestor proteine care isi pierd apoi functia si astfel devin inactive sau ucid germenii. Temperatura si timpul necesar pentru inactivarea unui germen pot varia, deoarece fiecare organism are propria sa rezistenta la caldura, dar cu cat temperatura este mai ridicata, cu atat este mai rapida inactivarea germenului. Majoritatea proteinelor sunt denaturate la temperaturi incepand de la 41 grade Celsius.