CEI 4 STALPI DE BAZA
CONSTRUIM INCREDERE ZI DUPA ZI
In fiecare zi, echipele Laurastar lucreaza cu pasiune pentru a va intelege nevoile in schimbare. Iubim excelenta si designul, deoarece acestea ne ajuta sa va servim mai bine. Fie ca sunt in forme, culori sau ergonomie, toate produsele noastre combina frumusetea cu simplitatea si eficacitatea. Puteti oricand sa va bazati pe Laurastar pentru a face viata mai sanatoasa si mai frumoasa.
INOVAM CONSTANT PENTRU A FACE VIATA MAI FRUMOASA
SPIRITUL INOVATIEI
Inovatia a fost un obiectiv cheie pentru Laurastar inca de la crearea sa. Echipe de cercetatori si ingineri proiecteaza intotdeauna noi produse de inalta tehnologie. Asa am revolutionat tehnicile de calcat. Deoarece Laurastar este intotdeauna inaintea curbei, putem sa va anticipam dorintele si sa va indeplinim cele mai exigente asteptari.
INTOTDEAUNA CONSTRUIT PENTRU A DURA
STOP OBSOLESCENTEI
Combaterea caducitatii planificate este o chestiune de respect. Pentru tine si pentru planeta. Deseurile sunt astazi o problema majora. Pentru a schimba lucrurile, trebuie sa cream produse care sunt construite pentru a dura. Incepand cu etapa preliminara de proiectare, inginerii si proiectantii nostri se straduiesc sa dezvolte produse de lunga durata, fiabile si de inalta calitate, care sunt supuse testelor intensive, astfel incat sa nu trebuie sa consumati mai mult decat este necesar. Produsele Laurastar sunt concepute pentru a ramane cu dvs. o generatie. Si pentru a va demonstra ca aceasta nu este o promisiune goala, ci o realitate, Laurastar se angajeaza sa-si repare produsele timp de cel putin 10 ani.
INTOTDEAUNA CU UN PAS IN FATA UNEI TENDINTA
DESIGN
Designul este de o importanta capitala pentru Laurastar. De la infiintarea companiei, designerii Laurastar au fost intotdeauna inaintea tendintelor. Nu numai pentru a va aduce produse frumoase si elegante. Dar si, cel mai important, pentru a va oferi cea mai buna ergonomie posibila, pentru a va face viata mai simpla si mai frumoasa. Cautarea noastra pentru excelenta este recompensata in mod regulat cu premii internationale.
DEPASIM INTOTDEAUNA CELE MAI INALTE ASTEPTARI
STIINTA ELVETIANA
Pentru a va infrumuseta hainele si viata de zi cu zi, brandul Laurastar ramane fidel unui singur principiu: depasiti intotdeauna cele mai inalte asteptari. Know-how-ul elvetian este un reper global datorita unei cautari constante a celor mai inalte standarde de calitate, precizie si estetica.